Geld terug garantie

Kijk zelf en overtuig uzelf persoonlijk! Wij zijn er zeker van dat u tevreden zult zijn met ons product. Daarom geven wij u het recht om de goederen binnen 30 dagen aan ons te retourneren.
garantie

 

Voorwaarden van onze geld-terug-garantie

 

  1. Ongeacht een wettelijk herroepingsrecht (https://www.fugitte.de/widerrufsbelehrung/), geven wij u het recht om de goederen binnen 30 dagen aan ons terug te sturen.
  2. De periode voor de geld-terug-garantie gaat in op de dag waarop u of een door u genoemde derde partij, die niet de vervoerder is, de laatste goederen in ontvangst heeft genomen of heeft genomen. De tijdige verzending van de goederen is voldoende om de termijn in acht te nemen.
  3. De goederen moeten worden teruggestuurd naar het volgende adres: Xaratex Timo Dreger, Frenkstraße 64b, D-52393 Hürtgenwald, Duitsland.
  4. De retourzending van de goederen vindt plaats op uw risico.
  5. De goederen dienen compleet, ongebruikt, onbeschadigd en in de verpakking waarin ze aan u zijn geleverd, te worden geretourneerd. Als u de originele verpakking heeft geopend, sluit deze dan goed af met tape voordat u deze terugstuurt.
  6. Wij zullen de kosten voor het terugsturen van de goederen voor onze rekening nemen. Neem contact met ons op voordat u de goederen retourneert, zodat wij u een goedkope retouroptie kunnen aanbieden.
  7. Onder de bovengenoemde voorwaarden zullen wij de koopprijs en eventuele kosten die u voor de levering van de goederen heeft gemaakt, onmiddellijk en uiterlijk binnen veertien dagen na ontvangst van de goederen terugbetalen. Voor deze terugbetaling gebruiken wij hetzelfde betaalmiddel als bij de oorspronkelijke transactie, tenzij uitdrukkelijk anders met u is overeengekomen.
  8. De geld-terug-garantie beperkt niet uw wettelijke herroepingsrecht of uw eventuele rechten met betrekking tot gebreken.
GermanDutch