Montage-instructies

Z

Snijd het voegrooster op maat op voeghoogte op maat

Individueel aanpasbaar: eenvoudig op maat knippen met een schaar!

Z

Knijp het rooster een beetje in en steek het in het gewricht.

Gemakkelijk om mee te werken – ook voor non-professionals: flexibel materiaal, past zich individueel aan!

Z

Indien nodig, stel het af met een kleine schroevendraaier.

Past zich individueel aan elke kontvoeg aan:
Verschillende vormen, breedtes en hoogtes mogelijk!

s

U kunt er ook voor kiezen om het voegrooster vlak met de voorkant van de stenen of dieper in de voeg te plaatsen. U kunt dus kiezen tussen zichtbare en onzichtbare installatie van de roosters. De onzichtbare installatie heeft het voordeel dat het rooster weerbestendiger is.

Belangrijk: Zorg ervoor dat de verbinding volledig gevuld is met het rooster.
en er blijft geen scheur over. Het is ook belangrijk dat u het rooster niet in meerdere lagen inbrengt, anders wordt er te weinig lucht doorgelaten.

Houd er rekening mee dat het FUGITTE-voegenrooster is ontworpen om uw huis permanent te beschermen. Desalniettemin raden wij u aan de gewrichten regelmatig te controleren.

t

Bedankt voor uw keuze voor de FUGITTE Fugengitter. Heeft u vragen over het product of problemen met de installatie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij hechten veel belang aan een uitstekende klantenservice.

Wij hopen dat u tevreden bent met het FUGITTE-voegenrooster en zouden blij zijn als u ons en het product zou waarderen! Als kleine fabrikant zijn wij zeer afhankelijk van uw steun in de vorm van een evaluatie. Hartelijk dank!

GermanDutch